This project is read-only.
1

Closed

Exceptions using ProdSpy and WinMap

description

I just downloaded the latest release and tried to use theses tools but I can't get them to work at all. This is the exception I got when I tried to use them:
 
System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'file:///C:\ProdUI\WinMap\ProdUI.dll' or one of its dependencies. Operation is not supported. (Exception from HRESULT: 0x80131515)
File name: 'file:///C:\ProdUI\WinMap\ProdUI.dll' ---> System.NotSupportedException: An attempt was made to load an assembly from a network location which would have caused the assembly to be sandboxed in previous versions of the .NET Framework. This release of the .NET Framework does not enable CAS policy by default, so this load may be dangerous. If this load is not intended to sandbox the assembly, please enable the loadFromRemoteSources switch. See http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=155569 for more information.
at System.Reflection.RuntimeAssembly._nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
at System.Reflection.RuntimeAssembly.InternalLoadAssemblyName(AssemblyName assemblyRef, Evidence assemblySecurity, StackCrawlMark& stackMark, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
at System.Reflection.RuntimeAssembly.InternalLoadFrom(String assemblyFile, Evidence securityEvidence, Byte[] hashValue, AssemblyHashAlgorithm hashAlgorithm, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks, StackCrawlMark& stackMark)
at System.Reflection.Assembly.LoadFrom(String assemblyFile)
at MapLib.MappedWindow.LoadProdTypes()
at MapLib.MappedWindow..ctor(IntPtr mainWindowHandle)
at WinMap.MainForm.TsCrawl_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.TreeView.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
 
 
The environment I have is windows 7 x64. Could this be a 64bit issue?
 
Thanks!
Closed Nov 21, 2012 at 2:58 AM by hroark

comments

hroark wrote Nov 3, 2011 at 4:29 PM

Thanks for the report, and the link. Much appreciated.
So, you resolved it by setting the "trusted content" on it? What a pain.
I think I can set it up in the applications config file.

wrote Nov 3, 2011 at 4:30 PM

wrote Nov 21, 2012 at 2:58 AM

wrote Feb 2, 2013 at 3:56 AM

wrote May 16, 2013 at 12:28 AM